HOMERUN#1, De Natuur

(for english scroll down)
Onder de noemer Homerun biedt Willem Twee muziek en beeldende kunst aan Brabantse kunstenaars de mogelijkheid hun werk te tonen in een bijzondere context. De komende 5 jaar halen we iedere zomer één belangrijk kunstwerk uit de Nederlandse kunstcollectie naar Willem Twee. De 1e editie van Homerun heeft als thema De Natuur en het sleutelwerk is “Garden Awakening”uit 2018 van Marc Mulders. Het werk dient als opmaat voor de groepsexpositie.

Deelnemende kunstenaars/participating artists:
Jasper van Aarle, Michiel van Bakel, Danielle van Broekhoven, Tessa Chaplin, Paul Corvers, Mels Dees, Gerard Van Den Dobbelsteen, Mandy den Elzen, Anjès Gesink, Fred Geven, Noortje Haegens, Bas Ketelaars, Jenetta de Konink, René Korten, Fang Mij, Marc Mulders, Kathelijne Roosen, Ies Schute, Debbie Schoone, Shirley Welten, Helene de Winter en Jenny Ymker.

https://www.willem-twee.nl/event/homerun1-de-natuur/

Under the name Homerun, Willem Twee offers artists the opportunity to show their work in a special context. In the coming 5 years we will bring one important piece of art from the Dutch art collection to Willem Twee every summer. The 1st edition of Homerun has the theme ‘Nature’ and the key work is "Garden Awakening" from 2018 by Marc Mulders. The work serves as a prelude to the group exhibition.